Select Page

Koje četkice koristiti za konturisanje

Koje četkice koristiti za konturisanje

Koje četkice koristiti za konturisanje?

Pravilno iscrtane konture lica obezbediće vam jasnije izražene jagodice, uži nos i, uopšte, tanju formu lica. Ipak, popularnost konturisanja nipošto ne znači i da ga je jednostavno savladati, stoga vam donosimo četiri osnovna koraka pomoću kojih ćete lako naučiti neke osnove.Iako na tržištu sada već postoji mnoštvo proizvoda napravljenih isključivo u svrhu konturisanja, senke i jasnije crte lica možete kreirati i pomoću običnog pudera koji je za nijansu ili dve tamniji od vašeg tena. Ono što je najvažnije je da puder u sebi nema šljokica i drugih svetlucavih elemenata.

Umesto da lice konturišete uspomoć gotovih tutorijala i šablona, radije se vodite oblikom vašeg lica i strukturom kostiju, kako biste najlakše utvrdili gde tačno treba da osenčite lice. Najjednostavniji način da ustanovite koje delove treba da naglasite jeste da obraze uvučete i konture nanesete tačno ispod malih rupa koje se na taj način stvaraju.

Koje četkice koristiti za konturisanje?

Kosa četkica je veoma idealna i praktična jer ćete veoma lako upravljati njome i pokupiće tačno onoliko proizvoda koliko je neophodno.

Četkica sa ravnim vrhom je dobra za savršeno blendanje. Bez kvalitenog blendanja ni konturisanje neće biti efektno.

Lepezasta četkica vam neće naneti mnogo proizvoda ali ćete postići prirodniji izgled. Takođe, ona ćevamposlužitizananošenjehajlajteranajagodice.

Kosa četkicazasenkeuglavnomsekoristizaočijerseinakapcimaitekakomožeteigratiskonturama.Osimtoga, ovom četkicom ćetepreciznokonturisatinos.

 

Saznajte kako da koristite crnu senku