Select Page

Kako znati koje je rumenilo najbolje

Kako znati koje je rumenilo najbolje

Kako znati koje je rumenilo najbolje?

Rumenilo je vrlo efektno za lice i zbog toga je neophodno da napravite dobar izbor rumenila. Svaka vrsta rumenila poseduje individualne osobine koje ga čine dobrim ili manje dobrim za lice.
Vodite računa da rumenilo bude pogodno prema tipu kože. Kada podjete od te činjenice izbor pravog rumenila će vam biti veoma lak.
Postoji rumenilo u prahu i može se kupiti u svim bojama i smatra se najboljim izborom za masnu kožu. Veoma se lako primenjuje i potrebna vam je četka za rumenilo radi lepšeg nanošenja.Napravite dobar izbor rumenila. Krem rumenilo je odraz svežine i dugotrajnosti jer se veoma lako koristi. Pogodan je za suvu kožu jer sadrži sastojke koji će je hidrirati.Napravite dobar izbor rumenila, krem rumenilo se nanosi posle nanošenja pudera i to četkom koja će rumenilo učiniti još efektnijim. Nanosi se veoma lagano, kratkim potezima a nakon toga se može koristiti i vlažan sundjer kako bi se rumenilo lakše rasporedilo. Gel rumenilo je idelno za letnju sezonu jer će veoma brzo priuštiti da imate zdrav sjaj vašeg lica. Ovakva vrsta rumenila ne traje dugo i ne vidi se na tamnijim tonovima kože. Preporučuje se osobama koje imaju svetliji ten kože sa normalnom i masnom kožom.
Rumenilo u stiku je veoma osvežavajući i ima dugotrajan efekat. Idealan je za sve tipove kože. Upotrebljava se mala količina rumenila jer se teško skida.

Ovalno lice je nazahvalnije kada je u pitanju nanošenje rumenila i šminkanje uopšteno. Kod ovog oblika lica nema potrebe za vizuelnim korekcijama, dovoljno će biti da naglasite prirodnu lepotu i njegov oblik tako što ćete rumenilo naneti na jagodice i blagoga izvući ka slepočnicama.
Cilj šminkanja okruglo lica jeste da ga vizuelno suzite. Ukoliko imate ovaj oblik rumenilo nikako ne treba da nanosite na jagodice jer ćete tako samo naglasiti okrugli izgled lica. Umesto toga fokusirajte se na spoljašnje delove lica i rumenilo nanesite na jagodišnu kost, posebno na njen spoljašnji deo i izvucite rumenilo ka slepočnicama i usecima obraza.