Select Page

Kako vratiti kolagen koži

Kako vratiti kolagen koži

Redovnim tretmanima I odredjenom suplementacijom možete postići najbolji efekat hidriranosti kože. Korišćenjem prirodnog ribljeg kolagena dolazi do obnavljanja kolagena u koži. Tada dolai do poboljšanja elastičnosti kože.

Za pripremu kože za tretman sa zlatnom maskom smo koristili Purity proizvode. Purity proizvodi su nanotehnološki proizvedeni i namenjeni profesionalnoj upotrebi. Neki od njih se preporučuju i za kućnu upotrebu kako bi se zadržao efekat preparata. Tretman smo nastavili sa aplikovanjem hipoalergijskog gela sa prirodnim kolagenom i paltinom. Ovaj gel je namenjen i za najosetljiviju kožu. Sprečava simptome starenja kože, sužava proširene kapilare i pojačano crvenilo na licu. Odličan je preparat za kuperoznu kožu i kožu sklonoj aknama.

 

 

Kako vratiti kolagen koži  i na koji način?

Dobra prodornost kolagena dešava se kada se koža zagreva. Nakon toga na koži imate osećaj mekoće, hidriranost i sjaja. Tretman sa zlatnom maskom smo nastavili nanošenjem vode na lice vrat i dekolte, pa smo preko toga stavili gel sa prirodnim kolagenom i platinom. Tretman zlatne maske smo kombinovali sa mezoporacijom, koja je rađena 10 minuta. Posle uspešno odrađene mezoporacije, sledi zlatna maska sa prirodnim kolagenom.

 

Vratite vašoj koži potrebnu količinu kolagena i osvežite vašu kožu koja će nakon tretmana vratiti svoj sjaj. Zbog dobre regeneracije kože dolazi i do uklanjanja bora što je velika prednost tretmana. Zlatnom maskom uklonite vidljive znake starenja i redovnim primenjivanjem izgledajte mladje.

 

Pogledajte kako izgleda tretman zlatnom maskom