+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Kako usporiti starenje kože

Kako usporiti starenje kože

Kako usporiti starenje kože

Svesni ste toga da ne možetej zauvek biti mladi i da je starenje neminovno. Medjutim postoji prirodan način uz pomoć kojeg možete usporiti taj proces. Te korake treba svakodnevno upražnjavati i samo tako ćete uspeti da lice zaštite i usporite pojavljivanje bora.
Možda ćete odustati od ideje da lice čistite sapunom jer dodatno isušuje kožu medjutim možete koristiti malo masnije sapune koji će vam pomoći da izbegnete dodatne iritacije. Kada uklanjate kozmetičke proizvode i razne masti neophodno je da lice isperete sapunom. Pored toga postoje i razni gelovi koji su po svom sastavu jako delotvorni. Te preparate ispirajte toplom vodom kako bi vam se vene proširile i na taj način će vam se poboljšati krvni protok. Nakon tople vode umijte lice hladnom vodom kako biste zatvorili pore i učinićete da vaše lice bude mekše.

Koristite peškir kako bi osušili lice, jer ćete na taj način ukloniti sve mrtve ćelije, kao i višak na vašoj koži koji voda nije uklonila. Čistite lice u smeru suprotnom od gravitacije, na gore. Nemojte previše jako pritiskati, već dovoljno da dobro očistite kožu.
Ona će posle biti glatka i nežna. Neki kozmetičari preporučuju da zagrejete peškir pre korišćenja.

Skills

Posted on

July 16, 2016