Select Page

Kako se vežba japansko iscrtavanje obrva

Kako se vežba japansko iscrtavanje obrva

Vežba za japansko iscrtavanje obrva se nastavlja iscrtavanjem dlačica na veštačkoj koži. Veštačka koža potpuno imitira sastav i teksturu prirodne kože. Vežbanjem pokreta na ovakvoj površini klijent sa sigurnošću može naučiti do koje dubine kože povlači nožić. Povlačenje nožića za japansko iscrtavanje obrva po površini kože i jeste sam princip rada.Vežba za japansko iscrtavanje obrva. Vežba za japansko iscrtavanje obrva se sastoji od više segmenata. Vežba za japansko iscrtavanje obrva počinje iscrtavanjem obrva na papiru preko već grafički prikazanih obrva. Vežba za japansko iscrtavanje obrva.Na taj način polaznik kursa uočava smer i oblik dlačica koje će iscrtavati. Nakon toga sledi iscrtavanje dlačica na papiru u okviru  obrva. Na taj način polaznik kopira izgled pravih dlačica tamo gde ih prirodno potpuno nema. Kada se na koži naprave plitki useci oni se ispunjavaju pigmentom. Nožić za japansko iscrtavanje obrva je veoma tanak tako da imitira prirodnu dlaku. Japansko iscrtavanje obrva je idealno rešenje za osobe koje imaju retke i svetle obrve. Takođe je odlično rešenje za osobe sa alopecijom kojima su sve dlačice sa obrva potpuno opale. Vežba za japansko iscrtavanje obrva na Akademiji Purity.

Vežba za japansko iscrtavanje obrva.

Ako i Vi želite da naučite japansko iscrtavanje obrva pogledajte OVDE

Kako se vežba japansko iscrtavanje obrva i kojim redosledom?

Prvo odaberite pravu nijansu
Jedno od prvih pravila vezanih za olovku za obrve je izabrati odgovarajuću nijansu! Baš tako devojke, nijansa je ta koja čini najveću promenu kada se nanese na obrve, zato pažljivo birajte. Ako odaberete boju koja je previše tamna možda ćete isuviše istaći obrve, a ako odaberete suviše svetlu nijansu neće ih istaći uopšte, zato morate pažljivo da birate!

2. Koristite olovku za dve nijanse svetliju od vaše kose
Idealno bi bilo da nijansa olovke za obrve bude za dve nijanse svetlija od boje vaše kose. Zašto? Zato što će se na taj način uklopiti uz vaše lice, ali će i dalje biti malo drugačija od boje vaše kose. Na primer, ako imate tamno braon kosu koristite moka braon boju za vaše obrve.

3. Nanesite olovku samo u okviru vaših obrva
Jedna od najčešćih grešaka je da devojke crtaju obrve izvan granica pravih obrva. Jedan od najvažnijih saveta je da crtate obrve samo u okviru pravih obrva. Pratite granicu obrve i iscrtajte luk, ali u okviru granica postojećih obrva

Pogledajte kako izgleda japansko iscrtavanje obrva