Select Page

Kako se našminkati za Novu godinu

Kako se našminkati za Novu godinu

 

Kako se našminkati za Novu godinu? Doček Nove godine je pred vratima i želimo zablistati u svakom pogledu i u najboljem izdanju ispratiti staru i dočekati Novu godinu. Šta je ove godine aktuelno i koji je najbolji svečani look za jedan takav događaj? Donosimo nekoliko saveta kako se našminkati poput svetskih zvezda i zablistati u punom sjaju. Ove godine hit su srebrna, zlatna i ljubičasta boja, ali i nezaobilazne jarko crvene mat usne.
Posebno veče kao što je doček Nove godine zahteva i specijalan izgled, kao i magičan MakeUp. Preporuka za novogodišnju noć jeste nežno bronzana svetlucava nijansa tena, jače naglašene konture lica sa obaveznim hajlajtom na vrhu jagodične kosti i na vrhu nosa. Ako želite da budete kraljica večeri i da plenite pažnju svih prisutnih onda je neodoljivi efekat “smokey eyes” pravi izbor za vas. Ovaj glamurozni, novogodišnji look ne zahteva puno: olovka za oči, uvijač za trepavice i maskara. Lepo oblikovane trepavice uokvirite dobrom senkom. Boje aktuelne ove sezone pored srebrne i zlatne su smeđa, maslinasta ali i one malo „otvorenije“ poput ljubičaste.
Ukoliko vam se ne sviđa ovaj stil,odlična alternativa – ajlajner, nude senka koja naglašava orbitalni luk oka sa kojim uvek možete postići drugačiji izgled. Ukoliko želite postići zavodljivi mačkasti pogled, ajlajnmer nanesite u debljem sloju tako da pređe spoljašnji rub. Za još glamurozniji “touch”, na obraze nanesite sjajno rumenilo, a usne naglasite bezbojnim sjajem za volumen.
Kao i prethodnih, i ova godina je godina crvenih i purpurnih usana. Sa ovim kombinacijama nikako nećete pogrešiti. Ove godine su pored crvene i ljubičaste nijanse prisutne i siva, sivo-plava boja. Ukoliko želite da vam boja duže traje, pre nanošenja olovke i ruža, nanesite tečni puder i puder u prahu. Takodje puder u prahu možete naneti i preko ruža.

Pogledajte kako izgledaju metalik senke