Select Page

Kako povećati usne bez operacije

Kako povećati usne bez operacije ?

 

Prirodno povećanje usana je odlično rešenje ako ne želite da se podvgnete bolnim i skupim plastičnim operacijama. Postoje razne metode za uvećanje usana, a najbolji način na koji možete povećati usne je pomoću dobrog pilinga i šminke. U današnje vreme je prosto nemoguće izneti dobar karmin ukoliko su usne male i tanke. Pre svega treba imati ukusa i mere kada je šminka u pitanju. Kada su konkretno usne u pitanju preveliko odstupanje od usne linije čini sam karmin napadnim i odbojnim. Ukoliko su usne dodatno suve, to može da izgleda neuredno i kvari estetski izgleda usana. Pa kako onda povećati usne bez operacije? Za početak, najvažnije je odstraniti mrtvi sloj sa površine usana. To se postiže pilingom. Piling predstavlja savršenu komponentu u skidanju mrtvog sloja sa površine usana. Nanese se tanak sloj i laganim kružnim pokretima se masira na površini usana. Najbolji pilinzi, kada su usne u pitanju, su pilinzi koji u sebi sadrže kafu, jer ona ujedno hidrira i hrani kožu, i pilinzi koji u sebi sadrže cimet. Zašto cimet? Cimet stimuliše usne kapilare, poboljšava protok krvi čineći usne punijim.

 

Posle odrađenog pilinga, sledi obavezno hidriranje usana. Sledeći korak u pocećavanju usana je suptilno ocrtavanje usana. Najprigladnija boja za iscrtavanje prestavlja olovka boje mesa, kojom se mogu vizuelno povećati usne. Za početak naoštrite olovku, a onda, počevši od sredine gornje usne, oivičite usta tako da gotovo neprimetno prelazite ivicu. Ovu boju možete slobodno iscrtati preko ivice usana za koji milimetar. Ukoliko želite da nanesete neki karmin u boji, onda se odlučite za nijansu najpribližnijoj olovci koju ste naneli pre. Kako bi usne izgledale još punije i senzualnije nanesite sjaj sa reflektujućim česticama na srednji deo gornje i donje usne.

Postoji još jedan način na koji možete povećati usne, a to je upotrebom cimeta. Kako je već u tekstu pomenuto, čudotvorac u povećavanju usana. Ovaj začin je sastavni deo ruževa sa efektom povećanja volumena. Dovoljno je da kupite ekstrakt cimeta. Za ovaj recept vam je dovoljno 7-8 kapi ekstrakta koji stavljate u dozer sa vazelinom. Ovu smesu dobro promešate i direktno nanosite na usne. Ostavite ga da deluje nekoliko sekundi i dobijate savršene usne bez hirurške intervencije.

Pogledajte moć profesionalne šminke

Pogledajte lifting sa krvnom plazmom