Select Page

Kako korigovati spuštene kapke šminkom

Kako korigovati spuštene kapke šminkom

 

Kako korigovati spuštene kapke šminkom? 

S godinama se kapci spuštaju i postaju sve veće breme oku i trepavicama. Ako ne želite na plastičnu operaciju, pospane kapke možete da sabotirate i vešto nanesenom šminkom.

Većina žena pokušava da se rešiti spuštenih kapaka nanoseći senku prema gore i u stranu. Međutim, na ovaj način samo skrećete pažnju na kapke. Umesto stare, pokušajte jednu novu taktiku.

Kako ste stariji vaši kapci se spuštaju i postaju sve veće breme oku i trepavicama. Ako niste ljubitelj plastičnih operacija onda problem spuštenih kapaka možete rešiti uz pomoć šminke. Dosta žena nanosi senku pre gore i u stranu medjutim na taj način samo skrećete pažnju na kapke . Rešenje leži u pravilnom nanošenju senki.

Celi kapak treba biti prekriven neutralnom bojom kao i područje ispod obrve dok oko središnjeg dela nanesite svetliji puder. Zatim uzmite tamnu senku i nanesite kao crtu uz ivicu gornjeg kapka. Istaknuće oči i smanjiti utisak spuštenog kapka.Na kraju na gornje trepavice nanesite maskaru u debelom sloju. I malo boje ispod donjih da biste izbalansirali izgled. I gotovo je!