Select Page

Kako imati dobar oblik obrva

Kako imati dobar oblik obrva

Naučite kako imati dobar oblik obrva na Akademiji Purity.Obrve su veoma bitan detalj na licu i zato je važno da uvek budu uredne i pravilno oblikovane. Već nekoliko sezona unazad na modnoj sceni dominira trend debljih obrva.
Ali, njihovu dužinu i debljinu treba uvek birati prema obliku lica kako biste dobili prirodan izgled. Međutim, kako bi ispratile modne trendove pojedine poznate dame toliko preteruju u isticanju ovog dela lica da izgledaju potpuno izveštačeno. U želji da ih naglase i učine lepšim one ih maksimalno podebljaju i produže.Veoma je lako da napravite idealan oblik obrva prateći sve potrebne korake koji će vam pomoći da vaše obrve budu perfektne.Dobro očupana obrva odaje utisak urednosti i lice zbog samo dobro očupanih obrva može dobiti potpuno drugačiji izgled vašeg lica. Da biste bol ublažili tokom čupanja pogodno je da nanesete malo gela aloe vere. Neophodno je da tokom čupanja ne pravite razne grimase kako bi ne izgubili zacrtani oblik.Dlačice čupkaj brzim i oštrim pokretima, u smjeru rasta, uvijek s donje strane obrve te što bliže njihovom korenu, a kako bi sprečila preterano čupkanje, nakon nekoliko dlačica na jednoj obrvi, započni čupkanje i na drugoj.
Prirodan izgled je vrlo trendy, a to važi i za obrve, koje ne treba preterano čupati, već samo naglasiti njihovu prirodnu liniju. Njihov luk možeš odrediti i prema obliku svoga lica, pa će tako obrve s naglašenim lukom najbolje pristajati okruglim, ovalnim i srcolikim licima, a onaj mekši odličan je odabir za one s licem četvrtastog i trokutastog oblika.