Select Page

Kako imati 3D nokte

Kako imati 3D nokte

 

Kako imati 3D nokte? 

U svetu nail art-a zavladao je trend koji je neophodan za dobar izgled te tako imajte 3D efekat na noktima kavijar manikirom. Sve što vam je potrebno je lak i perlice i naravno vaša kreativnost. Kada nanesete prvi sloj laka na sve nokte onda nanesite perlice koje se lagano utisnu i dovoljno je da sačekate dvadeset minuta.
Kavijar manikir je dostupan u beloj, crnoj i multicolor. Kavijar manikir daje vašem izgledu dodatni glamur koji će vam dati dodatnu sigurnost u vašem stavu. Ovaj manikir će imati i 3D efekat koji je ekstravagantan i ženstven.
Namažite jedan sloj laka i ostavite da se osuši. Taj sloj čak ne mora da bude savršeno namazan.
Jedan nokat premažite drugim slojem laka i, dok se još nije osušio, prislonite površinu nokta na perlice rasute u kutijici ili na tanjiru. Na ovaj način, lak će imati ulogu lepka. Ponovite postupak sa svakim prstom. Nemojte da mažete sve nokte zaredom, jer će se sušiti i perlice neće moći da se zalepe.

Kada su se perlice zalepile, jagodicom palca suprotne ruke blago pritiskajte nokat po nokat. Perlice će se jače spojiti sa lakom, pa će “kavijar” manikir duže trajati. Nemojte ništa da radite narednih 15-20 minuta, kako biste bili sigurni da se sve dobro osušilo.
Ovo možda nije najpraktičniji način ukrašavanja noktiju, ali je veoma ekstravagantan, ženstven i ima 3D efekat. Njegova loša strana je što traje nešto kraće, najduže do tri dana, kada perlice počinju da ispadaju, pa je dobro stavljati ga samo za specijalne prilike. Takođe, i uklanja se lako, na uobičajen način, uz pomoć acetona.

Saznajte šta sve šteti noktima