+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KAKO AIR BRUSH UTIČE NA KOŽU? - štetno ili ne?

Kako air brush utiče na kožu?

Brzo i bezbedno potamnjivanje je san mnogih a jedno od pitanja je kako air brush utiče na kožu? Airbrush metoda je najprirodnija metoda potamnjivanja kože prskanjem. Njome se dobija savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili veštačkim UV izvorima. U nazad desetak godina praktikuje sve više žena i muškaraca.

 Peparat koji se koristi za samopotamnjivanje je na bazi DHA (dihidroksiacetona) koji je odobren za kozmetičku upotrebu od strane FDA (Food and Drug Administration) od 1973. godine. Jedan od glavnih razloga zašto postaje sve popularnija je to što se na jednostavan i brz način, postiže preplanuli ten, bez ikakvog rizika po zdravlje kože i kako air brush utiče na organizam.

 Preparat, koji se u svrhu postizanja tamnijeg tena nanosi na kožu sadrži Eritrulozu i DHA. To su prirodne, netoksične supstance dobijene najčešće iz šećerne trske. Kompletan proizvod ne sadrži alkohol, mineralna ulja, parabene!  Hipoalergen je i dermatološki testiran. Taman ten nastaje posle reakcije DHA i aminokiselina iz kože.

 Kako air brush utiče na boju kože?

 Rezultat koji se dobija nakon airbrush tretmana je instant preplanula koža! Preplanulost traje 7-10 dana (kod nekih osoba i duže), u zavisnosti od pripreme kože pre tretmana i nege kože nakon toga! Preplanulost se gubi postepeno i ukoliko se pridržavate uputstava za pripremu i dalju negu. Boja se ispira bez ostatka i bez ikakvih fleka na tretiranoj koži! Eritruloza je šećer koji se nalazi prirodno u malinama i drugom crvenom bobičastom voću. Eritruloza i dihidroksiaceton (DHA) su veoma slični u sastavu. Oba reaguju sa aminokiselinama koja se nalaze na spolnjoj površini kože. Glavna razlika među njima je da DHA odmah poćinje da deluje i tako razvije Vaš ten za već nekoliko sati (od 2 do 6h) dok Eritruloza proizvodi svetlije i neki kažu prirodniju boju ten. Kada se Eritruloza kombinuje sa DHA, ne samo da će ten da traje duže već će biti i jači tokom određenog vremena. Takođe, ten će bledeti ravnomernije, tako da ova kombinacija obezbeđuje prirodniju boju.

POGLEDAJTE VIŠE O ZAŠTITI KOSE OD SUNCA

zaštititi kosu od sunca

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O ULTRAZVUČNOM PILINGU LICA

ultrazvučni piling lica

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O ŠMINCI STAROG HOLIVUDA

šminka starog holivuda

OVDE