Select Page

JUTRO, DAN I VEČE Transformacija modela Miss Yu

Transformacija modela

Make up & hair transformacija MissYu modela u izvedbi studenata Akademije.
Transformacija modela se ovog puta kretala kroz buđenje jedne obične devojke koja je sasvim bez šminke. Zatim, kako odmiče dan, ona na sebi nosi laganu šminku koja pokriva sitne nedostatke na licu, ten je ujednačen i svež a oči blago istaknute maskarom. Kada dođe veče, ovakav izgled se lako “dramatizuje” uz crni eyeliner, tamni ruž, korekciju obrva i glamuroznu frizuru.

Sa pravom šminkom svaka žena izgleda kao supermodel

Ruski profesionalni šminker Vadim Andreev je uspio dokazati da ženi nije neophodno da preduzima drastične mjere, kao što je na primjer plastična hirurgija, da bi izgledala nevjerovatno.

On tvrdi da može bilo koju ženu da transformiše, samo uz pomoć profesionalne šminke, u djevojku sa naslovne strane.

Vadim radi kao profesionalni šminker i vremenom je stekao besprekornu reputaciju. Saradjuje sa najvećim ruskim zvijezdama, ali nama su, svakako, najinteresantnije transformacije koje je uspio da postigne sa svojim klijentkinjama koje ne spadaju u kategoriju zvijezda.

 Idealna dnevna šminka

U samo dva koraka našminkajte se lepo i svedeno za sva dnevna dešavanja…

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan 

Ajlajner je verovatno i vama jedan od omiljenih kozmetičkih proizvoda, zato smo rešili da vam otkrijemo jedan trik.

Poznata glumica Sijena Miler na premijeri svog novog filma “American Sniper” pojavila se u elegantnom izdanju, ali i sa minimalno šminke što je privuklo šminkere širom sveta da saznaju u čemu je caka. I pronašli su! Tajna je u nanošenju ajlajnera.

Nanesite tanku liniju crnog ajlajnera iznad gornjeg očnog kapka i malo bronzane olovke uz donji kapak. Priznaćete da je vrlo jednostavno, a  rezultati su odlični! Bronzana olovka će ublažiti efekat alajnera, tako da će ceo mejkap izgledati prirodno.

Ova kombinacija je odlična za prilike u kojima želite da se nežno našminkate i ne ostavite utisak da ste bile 3 sata ispred ogledala. Odlična dnevna šminka za posao, fakultet ili šetnju po gradu.

Isprobajte, pa podelite sa nama kako vam se dopada!