Select Page

PREDSTAVLJAMO VAM: Jelena Miljković - profesor na Akademiji Purity

Jelena Miljković

Jelena Miljković – profesor na Akademiji “Purity”. Predmeti: Primenjena kozmetologija I, Primenjena kozmetologija II Nadogradnja noktiju sa nail art-om, Manikir i pedikir, Depilacija i epilacija. 

Kakva su Vaša iskustva kao predavač i kozmetičar?

“Nakon 12 godina rada u struci u različitim kozmetičkim salonima i kompanijama, najkvalitetnije iskustvo sam stekla radeći obuke. Sada predajem studentima Akademije Purity dajući im svo znanje koje sam stekla godinama rada i truda. Moja predavanja zahvataju različite oblasti. U zavisnosti od studijske godine i studijskog programa predavač sam iz oblasti: tretmana lica, nadogradnje noktiju, manikira, pedikira, epilacije, depilacije, korekcije obrva, masaže lica i ostalo.”

Kako su koncipirana Vaša predavanja?

“Predavanja su predviđena i raspoređena po semestrima. Primenjena kozmetologija I i II u prvoj godini studija Estetičar-kozmetičar je jedan od najvažnijih predmeta za ovaj smer. Studenti uče sve o pravilnoj nezi lica kao i odnos prema klijentu, sve o preparatima i profesionalnom pristupu struci. Tehnike geliranja noktiju kao predmet traje ceo jedan semestar. Kompletno znanje o nezi noktiju, pravilnom načinu geliranja i odnosu prema klijentu, prostoru u kojem rade i preparatima. Predmet depilacije i epilacije je namenjen studentima III godine. Studenti uče sve o tehnikama rada epilacije i depilacije, izgledu i održavanju prostora, indikacijama i kontraindikacijama.”

Imate li preporuku za buduće studente koji žele da se bave ovom strukom?

“Svi koji žele jedno sveobuhvatno i profesionalno zanje o nezi lica i tela kao i međunarodno priznate diplome neće pogrešiti u izboru Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”.”

ŽELIŠ DA POSTANEŠ KOZMETIČAR?

nastava kozmetičkog kursa II

ZNATE LI DA KOZMETIČARI IMAJU NAJVIŠE KLIJENATA?

nastava kozmetičkog kursa II