Select Page

Izbor za miss Srema i Akademija Purity

Izbor za miss Srema i Akademija Purity

Visedecenijski izbor za miss Srbije je uveliko u toku u organizaciji kompanije Miss YU.

Izbor za miss Srbije, ukoliko niste znali, funkcionise slično Evroviziji. Dakle, prvo se biraju misisce raznih regiona u Srbiji (10 regiona). Pobednicama svakog regiona, pridružuju se još deset finalistkinja po odluci stručnog žirija a da bi se dala još jedna šansa devojkama koje nisu pobedile ali su bile prve ili druge pratilje po regionalnim izborima.

Nakon toga sledi organizovani put u Grčku gde se buduće misice uče bontonu, kulturnoistorijskih detaljima, uče se poziranju, pravilnom hodu, pravilnom javnom i scenskom nastupu, odabiru garderobe, šminke i frizure, pripremama za finalno veče.

Finalno veče je veliki događaj koji se prenosi uživo i direktno na televiziji.

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity zadužena je da prati regionalne izbore u smislu generalne stručne podrške za scensku frizuru u scensku šminku.

Izbor za miss Srema i Akademija Purity

Izbor za Miss Srbije se bliži i zato se biraju i finalistkinje. Održan je izbor za Miss Srema kompanije MissYu a stručni tim Akademije “Purity” je bio potpuna hair and make-up podrška. Izbor je održan na bazenima u Surčinu gde je žiri jednoglasno izabrao još jednu od finalistkinja – Draganu Ćeran iz Rume. Prenosimo vam atmosferu sa događaja na donjim fotografijama.

Izbor za miss Srema i Akademija Purity upriličili su predivan događaj publici.

Ukoliko i vi želite da se priključite stručnom timu akademije Purity kroz specijalne stručne akademske kurseve ili trogodišnje studije kliknite ovde

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity obrazovala je do sada preko dve stotine profesionalnih šminkera i frizera, kozmetičara, estetičara, manikira, pedikira, i raznih druggih stručnjaka iz oblasti estetike i kozmetologije iz Srbije i 16 zemalja Evrope.

Praktična nastava koju organizujemo jedinstvena je na ovim prostorima.

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity zadužena je da garantuje kvalitet znanja svakom polazniku kurseva kao i svakom studentu na trogodišnjim studijama.