+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Ivan Dzolic

Studenti u pripremi modela za reviju Ivana Džolica.

17.05.2013. smo se družili sa dizajnerima Ivanom Džolicem i Ladom Dragovic na Adi u kafe klubu Koketa. Akademija za estetiku i kozmetologiju bila je zadužena za fenomenalnu šminku modela za reviju Ivana Džolica. Muzicko pojacanje stiglo je od Damjana Eltecha! Vidimo se na sledecem Fashionbloger brunc-u!
Photo by: Nikola Živic

Dvogodisnje i trogodišnje studije makeup umetnosti, organizovane su po evropskim i američkim standardima. Cilj nam je da studenti još tokom studija steknu legitimitet kao umetnici početnici ali i poznanstva u javnosti. Većina njih tokom studija bude pozivana da samostalno radi na raznim modnim dešavanjima. Make up umetnost doživljava veliki uspon i pruža mogućnost za veliku karijeru. Akademija svojim odličnim nastavnim kadrom, besplatnim materijalima za rad i fantastičnim kontaktima u javnom životu svojim studentima već više godina uspeva da obezbedi značajnu karijeru.

U prvoj godini na praktičnoj nastavi rade se male revije, mali editorijali i tutorijali, mali javni nastupi, a u drugoj godini u praktičnu nastavu se uključuju veće revije kao što je Fashion week u Beogradu, Fashion week u Nišu, veći javni nastupi, rad na snimanju serija i filmova, rad na snimanju televizijskih emisija, šminkanje za pozorišne predstave i slično.