Select Page

Iscrtavanje obrva japanskom metodom atmosfera sa nastave

Iscrtavanje obrva japanskom metodom

Kada govorimo o trendovima koji vladaju u oblasti šminke uvek su drugačiji sa blagim promenama i često prihvatljivi za veoma kratko vreme pa smo skoro i navikli na te sitne inovacije. Medjutim nešto što je privuklo veliku pažnju je metod japanskog iscrtavanja obrva koji je sve više zastupljen na makeup obukama jer je interesovanje za ovakvu vrstu ulepšavanja naglo počelo da raste.

Iscrtavanje obrva japanskom metodom
Samo Iscrtavanje obrva japanskom metodom različito traje. Trajanje zavisi od više faktora. Medjutim, uobičajeno je da Iscrtavanje obrva japanskom metodom traje najviše sat do sat i po vremena, uključujući i konsultacije sa klijentom radi oblika i simetrije obrva. Aplikovanje boje prosečno traje dvadeset minuta i to posebnim oštricama koje aplikuju boju veoma plitko u kožu. Sama simetrija obrva se odredjuje aparatom i celokupan prosec je apsolutno bezbolan. Nakon samog iscrtavanja postiže se prirodan efekat jer se boja tokom tretmana uskladjuje sa bojom obrva i ovakva vrsta tretmana se preporučuje onima koji imaju nedovoljnu količinu dlačica u tom predelu ili ukoliko su napravili grešku pri samom čupanju pa su tako oštetili svoj oblik.
Nakon tretmana Iscrtavanje obrva japanskom metodom vrlo je važna nega tog predela pa se ne preporučuje sunčanje, sauna, solarijumi, kupanje u moru ili bazenu, nanošenje pudera ali i šminke i toga se treba pridržavati dva do tri dana. Pigment traje tri do pet godina a sama korekcija se može izvršiti čak i posle mesec dana kako bi se redukovala boja.

Iscrtavanje obrva japanskom metodom

Tako da ukoliko volite trendove i brinete o svom izgledu ova metoda je najbolji način da trajno rešite vaše nedostatke i samim tim ćete se osećati prirodnijom i lepšom.
Ukoliko želite više da se informišete o Iscrtavanje obrva japanskom metodom u smislu edukacije ili želite da odradite tretman kliknite ovde i kontaktirajte Akademijuza estetiku i kozmetologiju Purity.