Select Page

HELLO MAGAZIN I MISS SRBIJE

Hello magazin i Miss Srbije uspesno je ostvarila saradnju sa Akademijom Purity.

Aktuelna Miss Srbije Katarina Šulkić  izvela je pesmu “Hello” na “Hello” Magazin Awards 2015.

Akademija Purity već dugo sarađuje sa kompanijom MissYu pa smo se i ovog puta našli na mestu događaja.

Pobrinuli smo se za šminku prve lepotice Srbije.

Ovog puta bio je to glamurozni katty eyes sa istaknutim konturama lica i neutralnom bojom usana.

I ako je Katarina zvanično najlepša devojka Srbije i dalje je bitno da bude našminkana jer kamera, reflektori i scena zahtevaju naglašene karakteristike lica. Diskretni sjaj na očima, usnama i jagodicama daje iuzetno mladolik i svež izgled.

Upoznajte Mis Srbije za 2015. godinu – Katarinu Šulkić iz Zvečana!

Najlepša Srpkinja Katarina Šulkić ekskluzivno za MONDO otkrila šta sve njene obožavaoce zanima…

Da li ima dečka?

Mlada Zvečanka bila je toliko uzbuđena dok je pozirala na tronu, da su joj je ruke tresle. Kada smo dobili nekoliko minuta da porazgovaramo sa njom, videli smo da uopšte nije očekivala pobedu i da one suze radosnice koje ste videli u direktnom prenosu nisu foliranje.

Skromna Katarina kaže da se nije nadala da će pobediti, već da će biti bar neka od pratilja.

“Želim da poručim svim devojkama koje se dvoume oko ovog takmičenja da se ipak prijave i okušaju svoju sreću. Mene je ovaj izbor učinio zrelijom i mnogo toga sam naučila”.

U dva navrata tokom takmičenja smo čuli Katarinu kako peva, a u publici su se mogli čuti komentari kako joj je pored lepote i pevanje donelo pobedu.

Na snimku možete čuti kako misica peva, a u pozadini se čuje i pevač Marko Bulat koji je sedeo u publici iz sveg glasa pratio lepoticu.

Katarina je rekla da ćemo imati prilike da je upoznamo kroz njen rad i kroz dobra dela kojim će početi da se bavi kao ambasadorka lepote. Ipak, nismo izdržali, a da je ne pitamo da li ima dečka?

“Jao, nemojte molim vas to da me pitate! Pa nemam!”, rekla je brzo i kroz smeh Katarina, sa kojom su mnogi želeli da se fotografišu nakon proglašenja pobede.

Mnoge poznate i manje poznate ličnosti podržale su ovu manifestaciju, pa smo u publici mogli da vidimo i Suzanu Mančić, Saru Jo, Marka Bulata, Jelenu Krunić, Borisa Stamenkovića, Lepomir Bakić i mnoge druge.