Select Page

GLUMICA NEVENA ŠARČEVIĆ - šminka i frizura Akademija Purity

nevena šarčević

 

Nevena Šarčević glumica svoj izgled i negu pripisuje rukama stručnjaka Akademije Purity.

Poslednjih nekoliko godina Akademija je zadužena za šminku i frizuru koju Nevena nosi na javnim nastupima, gostovanjima, premijerama, gala večerima, audicijama i ostalo.

Nevena Šarčević – Njen izbor frizure su najčešće prirodni i neobavezni talasi koje nosi pušteno preko leđa i ramena.

Kada je šminka u pitanju najčešće nosi ljubičaste, neutralne i roze nijanse. Njenom obliku najbolje pristaje 3D tehnika šminkanja očiju i crni eyeliner. Ten je što priodniji, proziran i svež.

 

 

Nevena Šarčević je imala zapaženu ulogu Dude u filmu rediteljke Maje Miloš“Klip”, nagrađenom u konkurenciji od 100 filmova na Međunarodnom, upravo završenom festivalu, “Sinema Siti”.
Takođe je nominovana za najvoljeniju ženu 21.veka! Kao najmlađa nominovana je u “Airlinivo” organizaciji koja na našem tržištu već osam godina podržava talentovane i vredne žene. Manifestacija kao što je naj žena veoma je potrebna brendovima i potrošačima sa kojima u direktnoj komunikaciji razmenjuju informacije. U toj priči one dele tajnu šta je to harizma, kako postaju legende stoleća…
Čast je tim veća, što su nominovane dobitnice bile Ksenija Mijatović, Biljana Obradović, Verica Rakočević, Ana Tasone Milošević, Dragana Živić Ilić, Elena Karaman Karić, Esma Redžepova, Željana Vučić Postolovska, Tamara Vesna, Olivera Ptica, a inače prve nominovane su bile Olja Ivanjicki, Olivera Marković i druga poznata imena žena koje su na ovim prostorima i van njega uradile mnogo štošta.

Kako se osećate u vezi nominacije za najvoljeniju ženu 21.veka?
Voljeno!
Da li vam prija što ste tako mladi među velikim imenima?
Znači mi jako i drago mi je da su primetili moj trud i rad i nominovali me.
Kako se vrši nominacija?
Nominacija se vrši na osnovu istražvanja (koliko je određena osoba postigla i za koji vremenski period), anketiranja javnog mnjenja, referenci kao i izgleda i harizme.
Od do sada nominovanih žena koga najviše cenite?
Lik i delo Olivere Marković.
Postoji li sansa da postanete zaštitni brend Srbije?
Može TOP SRBIJE.
(Smeh.) Sad bez šale, ja sam velika gurmanka što se mene tiče, mogu da budem i zaštitno lice nekog roštilja, mesnih prerađevina.
Pod sloganom ove nominacije je USPEŠNE PRIZNATE ŽENE, koliko Vam znači reč priznat?
Znači mi da neko na ovoj teritoriji postoji ko zaista ceni trud i rad naravno sve to pomešano kroz talenat i harizmu, lepotu šta već. Samo matematički-činjenično da se izračuna koliko je neko neprospavanih noći imao da bi nešto postigao, učeći, i ne samo učeći, nego i bio aktivan na mnogim poljima što današnje duštvo zahteva i to na globalnom nivou. To je, ni manje ni više, socijalna inteligencija, od izuzetne važnosti za mladog čoveka koji tek počinje da nastupa.
U Italiji ste imali prilike da naučite mnoge nove stvari, da li vam koriste sada?
Kako da ne. Od septembra počinje moja školica italijanskog jezika kroz glumu za decu i malo više-odrasle.
Priznata, uspešna, zaljubljena?!!
Da, već 6 godina u istog dečka.
Šta možete preneti mladima koji tek upisuju fakultet?
Da slede svoje snove i da budu iskreni u svemu, jer samo iz iskrenosti se rađaju velika dela.