+381607237853 akademija.purity@gmail.com

FOLIJA ZA SMANJENJE OBIMA STRUKA I TRETIRANJE CELULITA

Folija za smanjenje obima struka i tretiranje celulita

Folija za smanjenje obima struka je dosta popularna i to nije ništa neobično jer ova metoda obećava da istopite višak sala na stomaku.

Folija je napravljena od plastičnih materijala koji nisu porozni i ne propuštaju vazduh nisi upijaju vlagu. Kao posledica toga, umotavanje stomaka folijom dovodi do toga da koža na targetiranom području počne da se znoji. Na ovaj način, znojenjem, izbacuje se višak tečnosti iz organizma i raznorazni toksini koje optužujemo za nastanak celulita. Svi oni koji imaju problem sa zadržavanjem vode u organizmu, znaju koliko olakšanje može doneti njeno izbacavinje.

Mnogi spa centri imaju umotavanje u foliju u svom asortimanu usluga bilo za zdravlje, mršavljenje ili za borbu sa celulitom. A sve to možete i kod svoje kuće, odnosno, uz foliju, dodajte i neke prirodne dodatke koji mogu da potpomognu topljenje masnih naslaga. U tom slučaju, upotreba folije za mršavljenje može da ima bitnu ulogu u procesu gubitka sala, pa i redukcije celulita.

Skidanje stomaka folijom posebno se smatra efikasnim onda kada radite neke kardio vežbe. Neke devojke koje ne idu na trening bez folije. Idealna vežba za topljenje sala na stomaku na ovaj način je trčanje. Zapravo, istu ovu svrhu imaju svi oni pojasevi za mršavljenje. I da, ukoliko želite da se rešite masnih naslaga, a time i celulita na nogama i butinama , onda folijom obmotate noge, navučete trenerku i krenete u vožnju biciklom.

U te svrhe, možete upotrebite ove obloge:

Folija sa plavom glinom

Da biste se rešili celulita, preporučuje se treman glinom. Postoji više vrsta gline, a u ove svrhe preporučuje se plava glina. Ova glina tonira kožu i zateže je (ovaj deo rade tanini kao sastojak plave gline) , a njeni minerali i sastojci odlični su borci protiv celulita, jer ubrzavaju krvotok i razgradnju masnih naslaga (pre svega, to rade saponini).

Priprema je jednostavna. Rastvorite plavu glinu u vodi (bolje da bude malo gušća) i nanesite na delove tela zahvaćene celulitom. Zatim preko toga obmotajte foliju.

Obloga od kafe

Napravite pastu od kafe i malo vode ili nekog prirodnog ulja. Nanesite na noge, butine i druge delove tela zhavaćene celulitom i zamotajte se folijom. Preko toga učvrstite zavojem i obucite trenerku ili helanke.

Bršljan protiv celulita

Ulje bršljana je odličan anticelulit tretman koji takođe možete upotrebiti sa folijom i često ga nanose u salonima posle anticelulit masaža. Samo utrljajte, stavite foliju , obmotajte zavoj i pričvrstite.

Slična procedura radi se zapravo i kada korisite neke maske za kosu. Nanesete masku,a onda preko ide kapa za tuširanje i peškir. Cilj je zadržati topotu tela i povećati površnsku cirkulaciju, pa time i aktivno dejstvo tretmana koji se nanose. Preporuka je dva puta nedeljno celo telo. Ako obmotavate samo stomak, radite to kad trčite, bar 3 puta nedeljno.

Skidanje stomaka folijom ima svoje prednosti. Ubrzava topljenje masnih naslaga i odlična je pomoć mršavljenju, onda kada pokušavate da smršate i kada unosite manje kalorija. Ovo je jeftin tretman koji svi mogu sebi da priušte i svi mnogu da probaju.

 

 

KURS ANTICELULIT PROGRAMA

anticelulit

VIDI OVDE

KURS MADEROTERAPIJE SA YESHUTERAPIJOM

maderoterapija sa yeshuterapijom

VIDI OVDE