Select Page

FABRIKA FOTOGRAFA, MISS SERBIA I AKADEMIJA PURITY - šminka i frizura za članice kompanije Miss Serbia

Fabrika fotografa, Miss Serbia i Akademija Purity

Prikazujemo vam fotografije za koje je bila zadužena Fabrika fotografa u saradnji sa kompanijom Miss Serbia. Modeli na fotografijama, Aleksandra i Maja su članice kompanije Miss Serbia. Ovo fotografisanje je za njih nagradno a osvojile su ga sa najviše “lajkova” sa svog prvog profesionalnog fotografisanja. Njihov poziv se u velikom delu ogleda u fotografisanju i poziranju pred kamerama. Ovakav photoshooting će doprineti razvoju njihovog profesionalnog pristupa i kvalitetu fotografija. Za šminku i frizuru su bile zadužene Marija Milovanović – student prve godine smera Makeup artist i Mersiha Kamešničanin – polaznik kursa za profesionalnog ženskog frizera.

Aleksandra i Maja se vrlo razlikuju po tenu, građi i karakteru. Fabrika fotografa je idealno zabeležila njihove osobine objektivnom a mi smo ih dodatno istakli prilagođenom šminkom i frizurom. Aleksandra ima nežne crte lica uokvirene platinasto plavom kosom. Stiče se utisak nežnosti i romantike na fotografijama. Odlučili smo se za ljubičaste nijanse na očima praćene svetlim senkama sa sedefom na unutrašnjim uglovima. Istakli smo njen svetao ten konturama a pink nijansom rumenila svežinu i mladolikost lica. Ispratili smo celokupan look neutralnim karminom koji naginje ka roze tonovima. Aleksandrina kosa je na fotografijama nemirna i lepršava. Koristili smo kupu velikog prečnika kako bismo dobili neobavezne loke. Uz njene nežne crte lica idealno pristaje nemirna i neobavezna kosa.

Fabrika fotografa je skroz svoje objektive zabeležila i prelepu Maju iz kompanije Miss Serbia. Maja ima smeđu kosu i nešto oštrije crte lica. Za stilizovanje njene frizure smo se odlučili za korišćenje prese. Njena kosa je duga i sjajna a ispravljena dodatno ističe figuru i čini je vitkijom. 

POGLEDAJTE VIŠE O BOJANI LAZIĆ U TELEGRAFU

bojana lazić

POGLEDAJTE VIŠE O CUT CREASE TEHNICI ŠMINKANJA

DSCN8933

POGLEDAJTE VIŠE O NIKOLINI KOVAČ U TELEGRAFU

nikolina kovač