+381607237853 akademija.purity@gmail.com

EVA RAS I AKADEMIJA PURITY - šminka i frizura na snimanju pilot emisije

Eva Ras i Akademija Purity

Akademij Purity je radila šminku i frizuru na snimanju pilot emisije “No limit super star show” u kojoj je gost bila Eva Ras.

U ovoj emisiji naše poznate ličnosti govoriće javno i bez cenzure o različitim temama.

Produkcija se odvija u organizaciji Baneta Simića a više o tome možete pogledati OVDE

Očekuje vas, mnogo poznatih lica, zabave i dobar show!

 

 

 

 

 

Zrelo doba donosi crvenilo, tamne flekice, pege i bore, sve te promene na koži koje čine da delujete starije. Sitna udubljenja i linijice na licu su neminovnost i treba ih prihvatiti kao nešto prirodno i lepo na svoj način. Ne treba da se odreknete šminkanja, već da shodno promenama nastalim u stanju tena prilagodite šminku.

Šminkanje u poznijim godinama života može da bude mač sa dve oštrice – dok pogrešno nanošenje proizvoda za ulepšavanje može dodatno da dodatno naglasi tragove starenja kože, njihova pravilna i mudra upotreba, s druge strane, može da učini čuda i istakne vašu, sada zrelu, lepotu!

Zato je ključno da znate koje proizvode i kako da ih nanosite na lice, na koja mesta je dozvoljeno, a na koja ne stavljati šminku, koje su boje, nijanse i tonovi na vašoj strani, isto tako i teksture. Određene proizvode koje ste koristile u mladosti morate u potpunosti da izbacite iz upotrebe i prigrlite neke nove trendove u šminkanju.

Jedno od glavnih pravila jeste  da ne treba da odustanete od ličnog stila šminkanja već samo da ga ublažite i da odaberete malo drugačije boje. Drugo pravilo jeste da prihvatite vaše novo “ja” i shvatite da svako doba nosi sa sobom drugačije “lepo”. 

Najvažniji korak jeste da hidrirate lice. Stavite hidrantnu kremu na šake, pa zatim utapkajte na lice. Izbegnite da nanosite ovu kremu na kapke, jer će vam se senka sakupljati u prevoju. Hidrirajte oči samo pred spavanje.

Preporuka za “uradi sam” hidrataciju: nakapajte nekoliko kapi glicerina na pola šoljice čaja od žalfije i time premažite lice; nakon 15 minuta polako utrljajte ulje semena kajsije i sačekajte još 15 minuta. Nakon toga koža će delovati mekše i suptilnije.

 Puder treba da bude lagan, srednje pokrivne moći i hidrantan; dobra zamena su BB kreme. Ako ne nalazite vašu boju tena, uzmite za nijansu tamniju, nikako svetliju jer svetlija može da učini da izgledate anemično. Na puder kanite jednu kap ulja po vašem izboru i nanesite ga svuda po licu (i očima) blago mokrim sunđerom, jer ćete na taj način dobiti besprekoran, prirodan  ten na licu.
Ne zaboravite da razmažete ostatak pudera po ušima, vratu i bradi. Ne sme da deluje kao da imate masku na licu.