Select Page

ESTETIKPRO Profesori Akademije Purity za profesionalni časopis EstetikPro

Profesori Akademije Purity u svakom broju ovog prestiznog casopisa, objavljuju svoje radove. Pozivamo Vas da redovno citate pre svega casopis EstetikPro i time budete uvek u toku.

Evo linka za časopis EsteticPro

 

Šta je časopis ESTETIKPRO?

Časopis

EstetikPro je stručni on-line časopis koji prati aktuelnosti na našem i svetskom tržištu, nudi informacije o najnovijim kozmetički aktivnim supstancama, mirisima, dekorativnoj kozmetici, tehnologijama proizvodnje, kozmetičkim i dermokozmetičkim procedurama, međunarodnim propisima i svim ostalim temama vezanim za očuvanje zdravlja i negu kože. Namenjen je svim profesionalcima u oblasti kozmetike, kozmetičke industrije koji ulažu puno napora da unaprede svoje poslovanje i pruže svojim klijentima vrhunsku uslugu. 

Pozivamo sve zainteresovane kolege da pišu tekstove, vezane za ove teme. Ukoliko ste zainteresovani za pisanje tekstova u našem časopisu molimo vas da nam se javite kako bismo uspostavili saradnju.

 

Teme časopisa su: 

  • Kozmetičke aktivne sirovine
  • Fitoterapija
  • Dermatologija
  • Kozmetskoterapijske procedure
  • Estetska hirurgija
  • Masaža
  • Vodič za formulisanje
  • Iz ugla potrošača

 

 

 

Preuzmite časopis

Klikom na sliku naslovne strane jednog od izdanja naših časopisa možete preuzeti časopis u PDF formatu.
Za čitanje će vam biti potreban Adobe Acrobat Reader.

magazin01magazin03magazin02magazin01 

O nama

Svedoci smo da je unazad već dugi niz godina aktuelno pitanje estetskog izgleda kože, kose, noktiju pa i celog tela. U medijima se reklamiraju različiti kozmetički proizvodi, procedure i tretmani, hirurške intervencije. 

Radeći u jednoj od prestižnih škola u Beogradu, koja obrazuje učenike različitih smerova shvatili smo da postoji potreba za formiranjem udruženja koje će okupiti i ujediniti sve stručnjake kozmetičare, dermatologe, estetičare, nutricioniste, farmaceute, tehnologe koji se bave kozmetikom, starenjem kože, terapijskim procedurama i tehnikama, dermokozmetikom, ishranom ili rade u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Udruženje profesionalaca za estetiku i očuvanje zdravlja EstetikPro je dobrovoljna, stručna, neprofitna profesionalna organizacija posvećenja promociji i unapređivanju profesionalne struke iz oblasti estetike, estetske nege, estetske hirurgije, farmacije, primenjene kozmetologije, dekorativne kozmetike, masaže, dermatologije, dermokozmetičkih i dermofarmaceustkih preparata, zdravstvene zaštite i očuvanja zdravlja. Naša misija je promocija prednosti zdavih stilova života kao važnog faktora u očuvanju zdravlja svakog pojedinca, a koji može uticati i na spoljašnji izgled, kože, kose i noktiju. Udruženje je prepoznalo važnost unapređivanja i poboljšanja izgleda i integriteta kože kod svih ljudi različite starosne dobi.

Želja nam je da postavimo najviše standarde u oblasti kozmetske i estetske dermatologije, ishrane i očuvanja zdravlja. Da unapredimo i olakšamo put za kontinuiranu profesionalnu edukaciju i unapredimo razmenu iskustava i inovativnih tehnologija.

S obzirom na to da se u polju estetike i kozmetike stvari veoma brzo menjaju i šire dajući konstantno inovativne strategije da bi poboljšali i produžili funkciju kože i njenu lepotu, udruženje će organizovati različite seminare, kurseve, edukativne radionice i treninge. Na ovaj način ćemo ohrabrivati svoje članove, da se što bolje edukuju kako bi svojim klijentima omogućili što bolju, stručniju i profesionalniju uslugu.