Select Page

CMG KLINIKA KAO NASTAVNA BAZA AKADEMIJE PURITY

U cilju sto kvalitetnije prakticne nastave, Akademija Purity nastavlja da obezbedjuje svojim studentima kvalitetne klinike i ordinacije koje svoja iskustva u radu nesebicno prenose studentima Akademije Purity. Jedna od njih je i CMG KLINIKA.

CMG Anti Aging Centar je deo CMG klinike koji obuhvata estetski studio namenjen nezi tela i lica, opremljen nasofisticiranijim aparatima u domenu anti-aging medicine.

Procedure i aparati najvećih svetskih lidera u domenu estetike i anti-aginga zauzeli su primarnu poziciju u CMG Centru. Kao imperativ u anti-agingu i CMG Centru nametnule su se bezbolne, neinvazivne procedure sa momentalnim a dugotrajnim rezultatima, koje pacijentu pružaju potpuni komfor u svakodnevnom životu i radu, a sa druge strane značajne rezultate u oblikovanju, zatezanju i podmlađivanju tela i lica.

Novim konceptom Anti Aging Centra približli smo sve naše usluge klijentima, omogućavajuci im potpun pristup novim tehnologijama, i dostupnost CMG tima za brgu o Vašem lepom i zrdavom izgledu. Više informacija možete pogledati na strani  VIP članovi

CMG klinika za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, prilagođena je visokim zahtevima i različitim potrebama naših pacijenata. Imperativ je znanje koje se stiče permanentnom edukacijom i razmenom iskustva, kao i uvođenje novih operativnih tehnika, a sada sve više minimalno invazivnih, u skladu sa tendencijom za što prirodnijim izgledom sa  minimalno vidljivim tragovima intervencije. logo cmg