+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SEMINAR UKLANJANJA BRADAVICA SAVREMENIM TERMOKAUTEROM

SEMINAR Uklanjanje bradavica savremenim američkim kozmetičkim metodama održan!

Savremeni američki sistem kozmetičkog uklanjanja bradavica termokauterom, obuku vrši Akademija Purity

Na naše tržište estetike, kozmetike i kozmetologije, Akademija Purity, kao vodeća ustanova u ovom delu Evrope i jedina ovlašćena i licencirana ustanova za obuku i distribuciju, uvela je novi američki sistem kozmetičkog uklanjanja bradavica termokauterom Accu-Temp, Low Temp Cautery 8441000.

Ovaj savremeni sistem je takav da radi po sistemu niske temperature bez oštećenja okolnog tkiva . Za razliku od tečnog azota i drugih agresivnih metoda koji oštećuju okolno tkivo, izazivaju bol i neugodan osećaj, sa stvaranjem rane, te se mora proći i proces zarastanja,  LOW-TEMP kauter ima veoma preciznu glavu kautera, koja otklanja bradavicu bez oštećenja okolnog tkiva, potpuno bezbolno.

LOW-TEMP kauter namenjen je profesionalnim kozmetičarima. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity organizuje seminare i obuke za rad sa LOW-TEMP kauterom, jednom mesečno za dermatologe i kozmetičare. Seminar je održan u radnoj atmosferi.

Ukoliko želite i Vi da napredujete u Vašem poslu i uvedete ovaj sistem u Vaš salon ili ordinaciju, možete uvek biti u toku i informisati se klikom OVDE. 

Na donjim fotografijama, možete pogledati neke scene sa seminara.