Select Page

SEMINAR UKLANJANJA BRADAVICA SAVREMENIM TERMOKAUTEROM

SEMINAR Uklanjanje bradavica savremenim američkim kozmetičkim metodama održan!

Savremeni američki sistem kozmetičkog uklanjanja bradavica termokauterom, obuku vrši Akademija Purity

Na naše tržište estetike, kozmetike i kozmetologije, Akademija Purity, kao vodeća ustanova u ovom delu Evrope i jedina ovlašćena i licencirana ustanova za obuku i distribuciju, uvela je novi američki sistem kozmetičkog uklanjanja bradavica termokauterom Accu-Temp, Low Temp Cautery 8441000.

Ovaj savremeni sistem je takav da radi po sistemu niske temperature bez oštećenja okolnog tkiva . Za razliku od tečnog azota i drugih agresivnih metoda koji oštećuju okolno tkivo, izazivaju bol i neugodan osećaj, sa stvaranjem rane, te se mora proći i proces zarastanja,  LOW-TEMP kauter ima veoma preciznu glavu kautera, koja otklanja bradavicu bez oštećenja okolnog tkiva, potpuno bezbolno.

LOW-TEMP kauter namenjen je profesionalnim kozmetičarima. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity organizuje seminare i obuke za rad sa LOW-TEMP kauterom, jednom mesečno za dermatologe i kozmetičare. Seminar je održan u radnoj atmosferi.

Ukoliko želite i Vi da napredujete u Vašem poslu i uvedete ovaj sistem u Vaš salon ili ordinaciju, možete uvek biti u toku i informisati se klikom OVDE. 

Na donjim fotografijama, možete pogledati neke scene sa seminara.