Select Page

Bioptron svetlosna terapija

Bioptron svetlosna terapija

Značaj svetlosne terapije ogleda se u kroz njenu primenu u medicinske svrhe. Razvijanjem takvih vrsta terapija došlo je do stvaranja nekih novih načina koji će pomoći u regeneraciji organizma. Bioptron svetlosna terapija podrazumeva korišćenje svetlosti u borbi protiv različitih oboljenja. Deluje sasvim prirodno i vraća balans u organizmu. Ovakva terapija se ne zasniva na farmaceutskim preparatima.

Plavo svetlo je sa razlogom korišćeno jer umiruje kožu i sprečava upalne procese štiteći kožu od štetnih faktora i daljeg razvitka bakterija. Takodje vraća koži svež izgled i prokrvljenost delujući na vitalnost kože.

Posle 15 godina kliničkog istraživanja širom sveta, pokazala se kao sigurna podrška u konzervativnom lečenju akutnih i hronBioptron svetlosna terapija ima biostimulativno dejstvo, što znači da kada tretiramo kožu utičemo na stimulisanje ćelija u dubini kože. Takođe, stimuliše i modulira reparativne i regenerativne procese, kao i procese u čovekovom odbrambenom sistemu. Bioptron svetlosna terapija se može koristiti kao dopunska terapija za određene indikacije. Ovom terapijom podstičemo zarastanje rana, uklanjanje bolova ili smanjenje intenziteta bola, kod skoro svih dermatoloških oboljenja i problema sa kožom akne, crvenila, ekcemi, celulit, herpes, ožiljci, psorijaza..), u pedijatriji kao, čak i u lečenju sezonske depresije.ičnih povreda, kao i postoperativnih rana.

Saznajte nešto više o dijamantskom pilingu