Select Page

BESPLATNI TRETMANI-nova facebook stranica Akademije Purity

LAJKUJ I POŠALJI SVOJE PRIJATELJE KOD NAS

Besplatni tretmani je stranica formirana u svrhu prakticne nastave za studente na Akademiji za estetiku i kozmetologiju. Svaki tretman je pažljivo odabran i prilagođen za tip kože klijenta. Tretmani se izvode iskljucivo pod nadzorom profesora.
Cilj nam je da svim ženama predstavimo pravilnu negu uz edukaciju o načinu korišćenja preparata i ophođenju prema koži.
Podsticaj koji naši klijenti daju studentima zaista je dragocen. Na taj način svaka mlada kozmetičarka stiče samopouzdanje i realan uvid u svoj rad.
Zahvaljujemo Vam na strpljenju i vremenu koje izdvojite da bi ste došli kod nas na tretman.
Budite lepe i negovane zajedno sa nama!

Upoznajemo Vas sa kozmetikom koju koristimo u Besplatnim tretmanima.
Kozmetika “Purity” namenjena je profesionalcima, kozmetičarima. Ono što ovu kozmetičku kuću ističe je na prvom mestu tehnologija izrade i dostignuća u praktičnom radu sa klijentima, dakle rezultati. Nanotehnologija je omogućila prodor čestica do slojeva kože koji nisu dostupni klasičnim preparatima. Iz tog razloga svaka žena se pre opredeljuje za ovakve tretmane nego za invazivne estetsko-hirurške zahvate na licu.
Bogatstvo sastojaka eksploatacijom minerala iz Mrtvog mora kao i biljna baza čine ovu kozmetiku specifičnom. Takođe, pored profesionalne linije, dostupna je i kozmetika za kućnu negu.
Zahvaljujemo svim klijentima koji su nam ukazali poverenje. Naročito smo ponosni na sve naše klijente koji su došli sa problematikom a otišli bez nje. Bilo nam je zadovoljstvo da se družimo i radimo tretmane!
Pogledajte sve o kozmetici ovde