Select Page

Beogradska nedelja umetnosti 2014 – Make Up podršku radila Akademija Purity

,

Beogradska nedelja umetnosti 2014 – Make Up podršku radila Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”, nastoji da predstavi sebe kao kompaniju posvećenu društvenoj odgovornosti, pogotovo kada je u pitanju promocija umetnosti i umetničkog stvaralaštva. Osim toga nastoji i da kroz različite projekte promoviše Make Up kao novu granu umetnosti i kao takvu je predstavi domaćoj publici.

Zato i nije neobično da svojim radom, studenti Akademije “Purity” smera Make Up Artist i estetičar/kozmetičar, pomognu organizaciju revije Young Walk, kojom je otvorena ovogodišnja Beogradska nedelja umetnosti. Studenti su primenili znanje stečeno tokom studija, i radili šminku i frizure modelima za 10 revija mladih dizajnera, i kroz specijalne efekte, filmsku šminku i Body Art tehnike oslikali i vinjete koje su poželele neobičnu dobrodošlicu svim gostima.

Ovo je samo jedan od projekata kojim Akademija pokušava da učini šminku ne samo elementom filmske i scenske umetnosti, već i samostalnom umetnošću koja podjednako fascinira i stvara iluziju od umetnikove inspiracije.

Submit a Comment