Select Page

U saradnji sa MissYu kompanijom Akademija “Purity” radila je makeup za fotografisanje kolekcija Bate Spasojevića, Marije Šabić i Zvonka Markovića.

Tri velika imena naše modne scene okupila su se na Savskom keju kako bi fotografisali svoje nove kolekcije uz podršku Sune Moye iz Pariza sa kojom smo već sarađivali više puta.

U kolekciji Marije Šabić preovladavaju lepršave haljine, pantalone i kombinezoni u nežnim belim, rozim, smeđim i sivim tonovima. Njen zahtev za šminku bio je blag smokey eyes boje kestena, “nude” boja usana, suptilni higlighter i blago roze rumenilo. Istakli smo prirodnu lepotu modela i stavili akcenat na svežinu i minimalnu količinu šminke.

Kolekcija Zvonka Markovića odiše ženstvenošću i elegancijom, crvenim i crnim dugim haljinama  i u skladu sa njom pojačali smo šminku modela crnom senkom u korenu donjih trepavica i usne tamnijom bojom mesa.

Bata Spasojević je poslednji fotografisao svoju kolekciju s obzirom da su njegove kreacije “mračnije” od ostalih. Duge crne haljine koje obiluju providnim materijalima i čipkom dopunjene su mračnom šminkom. Crni smokey eyes, tamne obrve, jako smeđe rumenilo i neutralna boja usana. Muški modeli su takođe imali suptilni smokey eyes koji je doprineo dramatici slika.

Fotograf: Nahoko Spiess

Šminka: Milica Šejat, Valentina Simić, Irena Novaković, Sanja Peljto

Više o smeru MAKEUP ARTIST pogledajte OVDE