+381607237853 akademija.purity@gmail.com

BASISTA LEXINGTON BENDA GAGY SAVIĆ - tretman krvnom plazmom na Akademiji Purity

Basista Lexington benda Gagy Savić

Gagy Savić, basista Lexington benda bio nam je klijent na PRP tretmanu. PRP tretman je tretman krvnom plazmom koji ima antiage i regenerativna svojstva. PRP (plazma lifting) terapija pomlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj lekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za pomlađivanje kože. PRP podrazumeva izdvajanje ćelija i proteina koje se nalaze u krvi i ubrizgavanjem u kožu se pospešuje obnavljanje kože i potkožnog tkiva. Deo krvi po kojoj je metoda dobila ime je PRP – Platelet Rich Plasma (plazma lifting) ili u prevodu – plazma bogata trombocitima, ovim postupkom na prirodan način podstičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu.

U PRP-u (plazma lifting) se uz trombocite nalaze faktori rasta i vaše matične ćelije, koje na duži vremenski period stimulišu proces obnavljanja. Budući da se kod ovog tretmana koristi vaša krv, ne unose se sintetičke supstance, tako da ne postoji mogućnost nuspojava. Tretman je u potpunosti netoksičan, hipoalergen i ne zahteva vreme oporavka. Gagy Stević iz Lexington benda je izrazio želju za ovim tretmanom kako bi započeo proces regeneracije svoje kože i usporio proces starenja koji će se vremenom pokazati na njegovom licu. Nije pristalica plastičnih operacija tako da je ovaj tretman idealan za njegove želje.

Lexington band je jedna od trenutno najpopularnijih pop-rock grupa na Balkanu.Ovu grupu čini 5 izuzetno talentovanih momaka,a to su: Bojan Vasković-frontmen grupe, Milos Vuksanović-gitarista, Gagy Stević-bass, Đorđe Krstić-bubnjevi, Filip Krvavac i Peđa Jovanović-klavijature. Svaki od članova Lexington benda ima svoju posebnu harizmu a Gagy je svoju preneo i na osoblje Akademije Purity. Izuzetno prijatan za saradnju i pozitivna energija koja svaki tretman – pa makar i malo bolan – čini prijatnijim. Kako bi rezultati tretmana bili vidljivi nastavićemo sa praćenjem stanja njegove kože i ponoviti tretman za oko 60 dana.

POGLEDAJTE VIŠE BOJANI LAZIĆ U TELEGRAFU

bojana lazić
OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O MJUZIKLU LJUBAV I MODA

dav
OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O NIKOLINI KOVAČ U TELEGRAFU

Nikolina-Kovac-Kapor-20
OVDE