Select Page

Baby pramenovima do bujne kose

Baby pramenovima do bujne kose

Do sada su nam bile poznate tehnike, balayage, ombre kao i lowlight. Sve ove tehnike su imale za cilj da promene dimenziju i istaknu oblik lica ali najnoviji trend vraća vašoj kosi potrebnu bujnost. Reč je o baby pramenovima koji samo suptilno prosvetle tanke pramenove dok je kosa u korenu tamnija. Upravo tim posvetljivanjem dobija se efekat raskošne i lepe kose.Baby pramenovima do bujne kose…

Ovakav način farbanja je izuzetno dobar u toku jesenjeg perioda jer tada kosa obično ima razne promene u samoj strukturi.
Baby pramenovi se realizuju uz pomoć folije tako što se farba nanosi na tanke pramenove i vreme držanja farbe je isti kao i kod svih ostalih tehnika. Budite u trendu i isprobajte ovu tehniku farbanja koja će vam samo pomoći da vaša kosa dobija sasvim novi efekat.
Posvetljeni pramenovi neobičan su trend za jesen. Ako imate tanku kosu, a ne želite drastičnu promenu boje, možda biste pravi odgovor za svoje potrebe mogli pronaći u ovoj trenutno popularnoj tehnici. Ako tanku kosu odlučite tretirati bojom, svakako je zaštitite na ispravan način dubinskom negom.
Dosad verovatno već znate sve o balayageu, ombreu, lowlighteovima i sličnim tehnikama dodavanja dimenzije i zanimljivosti kosi bojom, ali najnoviji trend u svetu farbanja navodno može da pomogne devojkama koje muči nedostatak bujnosti.

 

Više o kursu za PROFESIONALNOG FRIZERA klikom OVDE