Select Page

AKADEMIJA PURITY zadužena za pripremu budućih misica Srbije u Grčkoj-pratite svakodnevno

NAŠ PRVI RADNI DAN

bila je nedelja 20. septembar 2015.

Akademija “Purity” u Porto Carras-u
Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” uputila se na primpreme finalistkinja izbora
za Miss Srbije kao celokupna make-up podrška zajedno sa timom MissYu kompanije.
Priprema finalistkinja se odvija u kompleksu
Porto Carras u hotelu Meliton. Prelep ambijent i mediteranska obala savršeno su mesto za
mnoga snimanja i fotografisanja koja nas cekaju sledece dve nedelje. Devojke takođe pohadaju
mnoga predavanja, seminare i treninge.

Prvi dan našeg boravka ovde protekao je u pripremi Daše Radovanovic – finalistkinje
izbora za Miss Universe za današnje snimanje nalik grckoj boginji. Takode, pripremali smo
prvih pet devojaka za jedno od njihovih prvih slikanja u karijeri a zadatak šminkera je
bio što svedeniji make-up koji ce istaci sav šarm i prirodnu lepotu finalistkinja.

Drugi dan 21.09. ponedeljak

Drugi dan našeg boravka u kompleksu Porto Carras protekao je u fotografisanju finalistkinja. Dan je počeo lošim vremenom ali to nije umanjilo pozitivnost tima i devojaka. Još sedam njih imalo je svoja prva fotografisanja na ovim pripremama. Prvo smo radili beauty šminku koja je lagana i služi tome da istakne njihove prirodne crte lica i lepotu. Zatim, devojke su bile odevene u glamurozne venčanice za koje je radjen malo zahtevniji  make-up a akcenat je bio na šminkanju očiju.

Treći dan 22.09. utorak

 

Utorak je bio vrlo poseban dan kako za devojke tako i za ekipu. Birala se najlepša devojka među finalistkinjama a nagrada je laskava titula Miss Porto Carras-a. Primpreme devojaka su pocele već od prepodnevnih sati zajedno sa Dašom Radosavljević – finalistkinjom za Miss Universe i Majom Manojlović – voditeljkom televizije sa Pink. Ovog puta njihov make-up bio je revijski smokey eye sa usnama boje kože. Glamurozne i ženstvene, sve finalistkinje su opčinile publiku i žiri ali je titulu odnela Katarina Šulkić – Miss Kosova i Metohije 2015 . 

 

 

Četvrti dan 23.09. sreda

 

Posle dva kišovita dana sunce se ponovo pojavilo a sa tim i snimanje u prirodi. Neke od devojaka su imale svoja redovna beauty slikanja a potom promenu i pojačanu šminku u glamuroznim izdanjima. Takodje, imali smo jednog posebnog gosta – Suno Moya-u , stilistu i urednicu magazina iz Pariza. Njena zamisao bila je nežan make-up sa vrlo malo ružičastih tonova na usnama i obrazima. Naše finalistkinje pozirale su kao prave grčke boginje, u elegantnim toaletama i sa efektnim nakitom gde su zasijale u punom sjaju.

 

Četrnaesti dan 03.10. subota
Približavamo se kraju našeg boravka u kompleksu Porto Carras. Danas smo snimali naše finalistkinje u jednom od predsedničkih apartmana na vrhu hotela. Nosile su glamuroznu šminku – smokey eyes sa malo rumenila i neutralnim karminom. Bujna kosa i elegantne haljine Marije Šabić doprinele su gracioznosti naših devojaka. Kasnije tokom dana, proslavili smo rođendan dva člana našeg tima i birali Miss Livas – najlepšu devojku Livas plaže.
Petnaesti dan 04.10. nedelja
Pripreme naših finalistkinja za izbor za Miss Srbije 2015 služe tome da nauce mnogo novih stvari i veština. Pored tenisa, tai chi-ja, dikcije i ponašanja naučile su i kako da poziraju. Danas smo fotografisali njihove portrete sa potpuno prirodnom i prozirnom šminkom kako bi imali dokaz krajnjeg rezultata njihovog rada. Takodje, fotografisana je i Daša Radosavljevic – finalistkinja Miss Universe 2015 – koja je svoje iskustvo prenela na svoje mlađe koleginice.