+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Napadi na Akademiju Purity

nelojalana konkurencija i neosnovani napadi

Na žalost pored pripreme nastave i organizacije novog uspešnog semestra naš tim mora da se bavi i nepotrebnim demantijima.
Ali šta je tu je.Svedoci smo organizovane hajke od strane nama poznate konkurentske kuće, koja se skriva iza spontanih portala
koji za cilj imaju samo jedno-a to je da utiču na kredibilitet naše kuće.
Moramo da napomenemo da svakom laiku je jasno koliki su autogol ovim postupkom dali sami sebi..ali da pođemo redom.


Q

1.Kvazi referenti portal

Na takozvanom nezavisnom portalu koji je finansiran, plaćen i organizovan od strane nam nelojalne konkurencije jasno se vidi da su svi komentari dati jedan za drugim-stil i način pisanja pripadaju istoj osobi sto nam je vec potvrdjeno od strame stručnih ljudi.
Svi komentari su upućeni sa iste web adrese.

2.Korišćenje studenta

Kao jedan od većih problema navodi se “korišćenje” studenata u korist akademije Purity.Npr. zameraju nam da su naši sutdenti radili Fashion week makeup 4 godine za redom.Takođe pod korišćenjem se smatra pristup back stageovima/makeup u najpoularijnim reality programima na našim prostorima.
Očigledno imamo razliku šta podrazumevamo pod pojmom prakse, jer pojedini smatraju da šminkanje -ja tebe ti mene, daje dovoljnu stručnost budućim šminkerima.

 

Iskustva naših studenata

5.Kruzeri-saradnja

Zamerka je i što sarađujemo s kruzerima JEDINI zvanično, ali problem je što ne uspeju svi da se visoku pozicioniraju


3.Prostor, lokacija

Kritikuju prostor gde i sami navode da smo jedina akademija koja raspolaže NAMENSKIM prostorom za svaku vrstu obuke.
Mi ne guramo stolove po stanovima iz predosoblja u IT kabinet.Mi ne pokrivamo ogledala da bi smo od šminernice pravili kabinet masaže.

Pogledajte naš prostor

4.Stručni kadar

Naveli su da je problem stručni kadar a posle opet autogol, pošto je problem kod nas predaju profesori s Medicinskog fakulteta u Beogradu

 

Naše nastavno osoblje

Zaključak

Dakle da sumiramo -Akdemija Purity izrabljuje svoje učenike tako što ih vodi na praksu po televiziji, modnim revijama i upoznaje studente s vrhunskim profesionalcima, pri tom dovodi profesore s medicinskog fakulteta i ima namenski prostor sa posebnim učionicama za svaki predment, umesto da sve radi iz stana.I na kraju ima direktnu saradnju s kruzerima.

 

Neki nalaze ovakav princip rada kao neprofesionaln.Očigledno ne delimo iste vrednosti po pitanju obuke, treninga i kolegijalnosti.
Sajt s  komnetarima je objavljen 3 dana pred početak sezone upisnih rokova.Naše mišeljenje je da se za dobrim konjem uvek prašina diže i
nije prvi put u istoriji biznisa da neuspešni na ovakav način pokušavaju da se izbore za svoje mesto pod suncem:
Nama najbliži primer je rat struja gde je EDISON  pržio slonove na ulici da bi dokazao da TESLA nije u pravu.Svi znamo ko je pobedio tada, i zahvaljujući kome danas imamo i kozmetičke aparate na struju 😉