+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Kursevi Java programiranja –po mišljenju mnogih, jedna od najboljih investicija u vašu budućnost. Kada govorimo o programiranju Java definitivno zauzima vodeće mesto na listi najpopularnijih i najmoćnijih oružja današnjice. Jednostavan i platformski nezavistan jezik. Tipičan predstavnik objektno-orijentisanog modela progrmiranja. Jezik koji je zbog svojih osobina i koncepata zasluženo već dugo na vodećoj poziciji. Takođe i omiljen među mnogim programerima. Poznavanje Java programiranja zasigurno će vam otvoriti mnoga vrata u IT industriji.

Poznata vam je činjenica da kao Java programer možete raditi ne samo za domaće, već i za inostrane firme i klijente? Takođe, možete biti plaćeni po satu ili odrađenom projektu. A ako se dobro pokažete, dobićete čak i stalni posao Java programera. Ukratko, gradićete svoju karijeru onako kako vi to želite. Zato, ukoliko ste početnik u ovom poslu, ili jednostavno želite da unapredite svoje znanje – tu su kursevi Java programiranja koje škola CodingAcademy nudi.

Kursevi Java programiranja su kod nas podeljeni u više nivoa. Ukoliko se odlučite za bazni nivo, u trajanju od 10 nedelja, naučićete osnove Java programiranja. Ovo će vam biti dovoljno za učešće na manjim projektima. Upisivanjem narednog kursa, koji traje 7 nedelja, vodimo vas korak po korak do cilja. A to su uspešna karijera Java programera i odlična zarada. Naši napredni kursevi Java programiranja, u trajanju od 6 nedelja, načiniće od vas pravog profesionalca i majstora svog zanata. Takođe, nudimo vam i mogućnost upisa na ubrzan Java program – From zero to hero. Ovaj kurs obuhvata sva tri prethodno pomenuta nivoa, u trajanju od ukupno 4 meseca. Važno je napomenuti i to da po završetku bilo kog od kurseva Java programiranja iz naše ponude dobijate i sertifikat.   Naš sertifikat priznat je svuda u svetu!

Kursevi Java programiranja od sada na tri lokacije u Beogradu!

Da li ste znali činjenicu da se potražnja za Java programerima iz godine u godinu povećava? Kao i to da Java programeri spadaju u grupu najplaćenijih stručnjaka u svetu? Zato – ne čekajte! Kursevi Java programiranja su u toku. Upišite neki od programa koje naša škola nudi i pružite sebi sigurnu poslovnu budućnost. Kako bismo vam zahvalili na ukazanom poverenju, odlučili smo da vaš boravak na akademiji učinimo što prijtnijim. Zato će se kursevi Java programiranja od sledećeg meseca odvijati paralelno na tri lokacije u Beogradu – Voždovcu, Dorćolu i Zemunu!

Za više informacija o Java kursevima, lokacijama, kao i o drugim programskim jezicima iz naše ponude, kliknite ovde, kontaktirajte nas na broj Tel:+38111524854, ili posetite naš sajt www.CodingAcademy.com.

Kursevi Java programiranja

Kursevi Java programiranja 2

pogledaj ovde