KURS PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA U ESTETSKOJ MEDICINI

KURS PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA U ESTETSKOJ MEDICINI

KURS ZA LEKARE

Poštovani lekari, stomatolozi, specijalisti i medicinari, veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da nam se pridružite na kursu za primenu hijaluronskih filera.

Ova metoda primenjiva je u gotovo svim sferama estetike i veoma isplativa za rad. Veliki broj pacijenata odlučuje se danas za estetske korekcije hijaluronom jer on pripada prirodnim supstancama, ekonomski je pristupačan i ono što je najbitnije, veoma lako se mogu uraditi korekcije ako klijent eventualno ne bude zadovoljan rezultatom.

Šta pruža kurs PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA U ESTETSKOJ MEDICINI?

Kurs primene hijaluronskih filera pruža potrebno teoretsko znanje o dejstvu i strukturi umrežene hijaluronske kiseline, njegovoj nameni, mogućim neželjenim efektima i kontraindikacijama. Takođe,saznaćete sve o estetskim proporcijama lica, kakvi oblici lica postoje i kako na pravilan način naglasiti oblike.

Predavanje će biti posvećeno upoznavanju različitih proizvođača hijaluronskih filera , pravilnom odabiru i različitim kvalitetima.

Praktičan rad i predavanje su obavezan sastavni deo kursa: za svakog polaznika pripremili smo modele sa različitim zahtevima za korekciju. U grupi će biti najviše 7 polaznika jer negujemo individualan pristup u radu.

Šta se sve može postići tretmanom hijaluronskim filerima?

Mogućnosti tretmana su mnogobrojne. Filerima se mogu popuniti udubljenja i bore na licu, naglasiti jagodice, konturisati lice, korigovati oblik nosa, popuniti nazolabijalne brazde i bore na čelu. Takođe, hijaluronskim filerima se može naglasiti punoća usana, popuniti veoma tanke usne, što je i najčešća namena filera. Da ne izostavimo i popunjavanje udubljenja na šakama i ostalim delovima tela za one sa visokim estetskim zahtevima.

Tretman hijaluronskim filerima spada u invazivnije metode ali primenom lokalnih anestetika tretman je komforan za klijenta..

Jedan deo kursa biće posvećen i pravilnoj nezi kože nakon tretmana, preparatima i aparatima koji su kompatibilni sa ovim tretmanom.

Kurs će voditi prof. dr. Vukan Babić specijalista praktičar estetske medicine i visoki dermo-kozmetičari Mirela Škrijelj i Ivana Stanojević.

Proverite zašto se naši kursevi razlikuju od kurseva koji se praktikuju u ordinaciji ili salonima. Naš kvalitet rada ocenjen je pozitivnim mišljenjem Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Nakon završene edukacije svi učesnici dobijaju sertifikat sa kojim će moći samostalno da obavljaju tretmane u svojim ordinacijama.

Stojimo Vam na raspolaganju i za kupovinu svog potrebnog materijala za samostalan rad u ordinaciji.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivanjem broja 060/7237851 ili 060/7237856 a možete nas posetiti i lično u ulici Dimitrija Tucovića 105 u Beogradu.

 

PRIJAVI SE NA KURS POZIVOM NA TELEFON

OVDE