KURS PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA U ESTETSKOJ MEDICINI

KURS PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA U ESTETSKOJ MEDICINI

KURS ZA LEKARE

Poštovani lekari, stomatolozi, specijalisti i medicinari, veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da nam se pridružite na kursu za primenu hijaluronskih filera.

Ova metoda primenjiva je u gotovo svim sferama estetike i veoma isplativa za rad. Veliki broj pacijenata odlučuje se danas za estetske korekcije hijaluronom jer on pripada prirodnim supstancama, ekonomski je pristupačan i ono što je najbitnije, veoma lako se mogu uraditi korekcije ako klijent eventualno ne bude zadovoljan rezultatom.

Šta pruža kurs PRIMENE HIJALURONSKIH FILERA U ESTETSKOJ MEDICINI?

Kurs primene hijaluronskih filera pruža potrebno teoretsko znanje o dejstvu i strukturi umrežene hijaluronske kiseline, njegovoj nameni, mogućim neželjenim efektima i kontraindikacijama. Takođe,saznaćete sve o estetskim proporcijama lica, kakvi oblici lica postoje i kako na pravilan način naglasiti oblike.

Predavanje će biti posvećeno upoznavanju različitih proizvođača hijaluronskih filera , pravilnom odabiru i različitim kvalitetima.

Praktičan rad i predavanje su obavezan sastavni deo kursa: za svakog polaznika pripremili smo modele sa različitim zahtevima za korekciju. U grupi će biti najviše 7 polaznika jer negujemo individualan pristup u radu.

Šta se sve može postići tretmanom hijaluronskim filerima?

Mogućnosti tretmana su mnogobrojne. Filerima se mogu popuniti udubljenja i bore na licu, naglasiti jagodice, konturisati lice, korigovati oblik nosa, popuniti nazolabijalne brazde i bore na čelu. Takođe, hijaluronskim filerima se može naglasiti punoća usana, popuniti veoma tanke usne, što je i najčešća namena filera. Da ne izostavimo i popunjavanje udubljenja na šakama i ostalim delovima tela za one sa visokim estetskim zahtevima.

Tretman hijaluronskim filerima spada u invazivnije metode ali primenom lokalnih anestetika tretman je komforan za klijenta..

Jedan deo kursa biće posvećen i pravilnoj nezi kože nakon tretmana, preparatima i aparatima koji su kompatibilni sa ovim tretmanom.

Kurs će voditi predavanja vodi i drži prof dr. Vesna Vasić specijalista estetske hirurgije i predavač na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. i visoki dermo-kozmetičari Mirela Škrijelj i Ivana Stanojević.

Proverite zašto se naši kursevi razlikuju od kurseva koji se praktikuju u ordinaciji ili salonima. Naš kvalitet rada ocenjen je pozitivnim mišljenjem Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Nakon završene edukacije svi učesnici dobijaju sertifikat sa kojim će moći samostalno da obavljaju tretmane u svojim ordinacijama.

Stojimo Vam na raspolaganju i za kupovinu svog potrebnog materijala za samostalan rad u ordinaciji.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivanjem broja 060/7237851 ili 060/7237856 a možete nas posetiti i lično u ulici Dimitrija Tucovića 105 u Beogradu.

 

PRIJAVI SE NA KURS POZIVOM NA TELEFON

OVDE

Potrebno je da ponesete sa sobom:

1. Beli mantil ili majicu

2. Udobnu obuću

3. Flash usb memorijsku karticu da bi smo Vam nasnimili predavanja. Ako ne ponesete memorijsku karticu slanje predavanja nije moguće mailom zbog veličine fajla.

4. Fotokopiju diplome ili uverenje o prethodno stečenom obrazovanju

5. Užinu i piće, vodu, sok, sendvič i slično. I ako smo za sve polaznike obezbedili hranu i piće tokom obuke ne možemo izaći u susret u koliko ste na specijalnom režimu ishrane.

Svaki polaznik koji upiše kurs mezoterapije i prp tretmana zajedno sa kursem za hijaluronske filere stiče pravo na popust od 20% na celokupan iznos.

Koje su prednost obuke na Akademiji?

Za edukaciju lekara i kozmetičara kao i za tretmane koji se izvode na obuci koristimo najkvalitetnije brendove filera i mezoterapijskih koktela u ampuliranim formulama. Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i nakon obuke, pružamo im informacije o inovacijama i trudimo da pomognemo u razvoju posla kroz marketinšku saradnju. Na Akademiji ćete pored znanja dobiti i podršku prilikom nabavke potrebne opreme za rad kao i savete naših estetičara kako da pravilnom negom kod kuće Vaš klijent bude zadovoljan postignutim rezultatima. Nakon rada u estetskoj medicini sa klijentima, Akademija nije zabeležila ni jednu alergijsku reakciju, burnu reakciju kože, ili imala nezadovoljnog klijenta.

Jeste li znali da…?

Svaki klijent koji se prijavi za tretman dobija popust od 70% na tretman.

Sve veći broj polaznika opravdava sedmu godinu postojanja Akademije . Naše iskustvo i kvalitet rada pozitivno je ocenjeno od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Hvala Vam što ste za unapređenje svoga znanja odabrali Akakdemiju za estetiku i kozmetologiju „Purity“.