+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Kurs plazma pen tretmana

Kurs plazma pen tretmana

Kurs plazma pen tretmana je međunarodno akreditovan kurs. 

Kurs plazma pen tretmana traje mesec dana, i sadrži 20 časova teorijske nastave, vežbanja i praktične nastave, jednom nedeljno po 4 sata (5 školskih časova). Kurs plazma pen tretmana vode stručni kadrovi Akademije za estetiku i kozmetologiju Purity, koji su obučeni i ovlašćeni za držanje nastave za ovu specifičnu estetsku intervenciju i poseduju međunarodne sertifikate. Birani su u zvanje profesora estetskih intervencija na Fakultetu za medicinsku kozmetiku u Tel Avivu, čiji je Akademija Purity predstavnik za jugoistočnu Evropu.

Tretman plazma pen aparatom je trenutno najinovativniji tretman za zatezanje i podmlađivanje, koji je efikasan u korekciji bora, ožiljaka i pigmentnih fleka.

Cilj tretmana plazma pen aparatom je da se energijom plazme stimulišu regenerativni procesi u koži, podstakne sinteza kolagena, elastina, i povećava apsorpcija aktivnih supstanci uz pomoć odgovarajućeg seruma. Rezultat ovog tretmana je momentalno zategnuta koža, vidljivo pliće bore i rešena dugogodišnja problematika.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

 

INFORMACIJE O POČETKU KURSA I RASPOREDU

POGLEDAJ RASPORED

Nastavni plan kursa: