KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA ZA KOZMETIČARE

KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA ZA KOZMERTIČARE

Poštovane kolege kozmetičari,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na kurs mezoterapije i prp tretmana (tretman podmladjivanja sopstvenom krvnom plazmom) koji je namenjen isključivo kozmetičarima.

Do sada su ovi kursevi bili namenjeni isključivo lekarima ali razvojem tehnologije i izumom različitih uređaja za mezoterapiju, ona je postala komfornija kako za stručnjake tako i za klijente. Danas pojavom mezopena i drugih injektabilnih formi uređaja mezoterapija je postala jednostavnija za rad bez opasnosti od nastanka komplikacija i neželjenih reakcija.

Znanje jednog kozmetičara danas je sveobuhvatno i od kozmetičara se očekuje poznavanje kako osnovnih procedura u tretmanima kože i lečenja kože tako i veoma kompleksnih metoda u domenu anti age tretmana. Iz tog razloga mezoterapija pripada kozmetičarima, jer jedino uz pravilnu negu kože i prateće tretmane lica mezoterapija može biti uspešna. Upravo iz navedenog razloga sve više lekara koji praktikuju tretmane u oblasti estetske korekcije lica zapošljava na svojim klinikama i kozmetičare.

Metode mezoterapije koje se proučavaju na ovom kursu pružiće mogućnost svakom kozmetičaru da ove procedure može obavljati samostalno u svom salonu. Nakon završene obuke i dodele sertifikata, kozmetičar ima mogućnost da zaokruži priču u domenu terapije kože, jer anti age i mezoterapija zapravo jesu terapijske procedure.

U nastavku Vas molimo da pažljivo pročitate plan kursa koji se sastoji od nekoliko teoretskih i praktičnih nastavnih jedinica:

  1. Pojam mezoterapije i njen značaj i upotreba u medicicni i dermatologiji

  2. Metode mezoterapije

  3. Aktivne supstance u mezoterapiji i kontraindikacije

  4. Prp -podmalđivanje sopstvenom krvnom plazmom: svojstva krvi i krvne plazme, serum, blagotvorna dejstva i metode izdvajanja krvne plazme.

  5. Praktično-pokazna vežba na klijentima-modelima

  6. Dodela serifikata

Satnica kursa:

12:00 Dolazak na Akademiju „Purity“

12:15-13:30 Početak teoretskog izlaganja

13:30-14:00 Pauza za osveženje

14:00-18:00 Praktičan rad na modelima

18:00 Dodela sertifikata

Trajanje kursa: 6 sati, 8 akademskih časova (8x45minuta)

Predavači: dr. Vesna Vasić specijalista plastične hirurgije I dermo-medicinski estetičar Ivana Stanojević

Molimo Vas da se za termine kursa u svom gradu informišete putem brojeva telefona na našim odelenjima u

Beogradu: 060 723 7856

Novom Sadu: 060 723 7857

Kragujevcu: 060 723 7859

Nišu: 060 7237 860

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. 

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva a i za studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde. 

KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA ZA KOZMERTIČARE

Hvala Vam što ste za svoje usavršavanje odabrali Akademiju za estetiku i kozmetologiju „Purity“. Kvalitet našeg rada prepoznat je i od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.