KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA ZA KOZMETIČARE

KURS MEZOTERAPIJE I PRP TRETMANA ZA KOZMERTIČARE

Poštovane kolege kozmetičari,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na kurs mezoterapije i prp tretmana (tretman podmladjivanja sopstvenom krvnom plazmom) koji je namenjen isključivo kozmetičarima.

Do sada su ovi kursevi bili namenjeni isključivo lekarima ali razvojem tehnologije i izumom različitih uređaja za mezoterapiju, ona je postala komfornija kako za stručnjake tako i za klijente. Danas pojavom mezopena i drugih injektabilnih formi uređaja mezoterapija je postala jednostavnija za rad bez opasnosti od nastanka komplikacija i neželjenih reakcija.

Znanje jednog kozmetičara danas je sveobuhvatno i od kozmetičara se očekuje poznavanje kako osnovnih procedura u tretmanima kože i lečenja kože tako i veoma kompleksnih metoda u domenu anti age tretmana. Iz tog razloga mezoterapija pripada kozmetičarima, jer jedino uz pravilnu negu kože i prateće tretmane lica mezoterapija može biti uspešna. Upravo iz navedenog razloga sve više lekara koji praktikuju tretmane u oblasti estetske korekcije lica zapošljava na svojim klinikama i kozmetičare.

Za edukaciju lekara i kozmetičara kao i za tretmane koji se izvode na obuci koristimo najkvalitetnije brendove filera i mezoterapijskih koktela u ampuliranim formulama. Mi ostajemo u kontaktu sa našim polaznicima i nakon obuke, pružamo im informacije o inovacijama i trudimo da pomognemo u razvoju posla kroz marketinšku saradnju. Na Akademiji ćete pored znanja dobiti i podršku prilikom nabavke potrebne opreme za rad kao i savete naših estetičara kako da pravilnom negom kod kuće Vaš klijent bude zadovoljan postignutim rezultatima. Nakon rada u estetskoj medicini sa klijentima, Akademija nije zabeležila ni jednu alergijsku reakciju, burnu reakciju kože, ili imala nezadovoljnog klijenta.

Metode mezoterapije koje se proučavaju na ovom kursu pružiće mogućnost svakom kozmetičaru da ove procedure može obavljati samostalno u svom salonu. Nakon završene obuke i dodele sertifikata, kozmetičar ima mogućnost da zaokruži priču u domenu terapije kože, jer anti age i mezoterapija zapravo jesu terapijske procedure.

U nastavku Vas molimo da pažljivo pročitate plan kursa koji se sastoji od nekoliko teoretskih i praktičnih nastavnih jedinica:

  1. Pojam mezoterapije i njen značaj i upotreba u medicicni i dermatologiji
  2. Metode mezoterapije
  3. Aktivne supstance u mezoterapiji i kontraindikacije
  4. Prp -podmalđivanje sopstvenom krvnom plazmom: svojstva krvi i krvne plazme, serum, blagotvorna dejstva i metode izdvajanja krvne plazme.
  5. Praktično-pokazna vežba na klijentima-modelima
  6. Dodela serifikata

Informišite se telefonom o terminima kursa

ovde

POGLEDAJTE I DRUGE KURSEVE AKADEMIJE PURITY

OVDE

Trajanje kursa: 6 sati, 8 akademskih časova (8x45minuta)

Predavači: dr. Vesna Vasić specijalista plastične hirurgije I dermo-medicinski estetičar Ivana Stanojević

Molimo Vas da se za termine kursa u svom gradu informišete putem brojeva telefona na našim odelenjima u

Beogradu: 060 723 7856

Novom Sadu: 060 723 7857

Kragujevcu: 060 723 7859

Nišu: 060 7237 860

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. 

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija Vam je obezbedila smeštaj za polaznike kurseva a i za studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde. 

Potrebno je da ponesete sa sobom:

1. Beli mantil ili majicu

2. Udobnu obuću

3. Flash usb memorijsku karticu da bi smo Vam nasnimili predavanja. Ako ne ponesete memorijsku karticu slanje predavanja nije moguće mailom zbog veličine fajla.

4. Fotokopiju diplome ili uverenje o prethodno stečenom obrazovanju

5. Užinu i piće, vodu, sok, sendvič i slično. I ako smo za sve polaznike obezbedili hranu i piće tokom obuke ne možemo izaći u susret u koliko ste na specijalnom režimu ishrane.