Select Page

KURS DEEP MUSCLES DETOX

Zanimanje koje kada naučite nikada ne možete biti nezaposleni. Razmšljajte pametno!

Kurs  deep muscles detox se održava u:

Beogradu klikni za informacije

DEEP MUSCLES DETOX

Terapija potiče iz Libije i tamo se koristi kao tradicionalna narodna medicina. Radi se kao metoda oporavka i preventive od povreda. Deep muscles detox terapija je vrsta terapije za oporavak mišića. Pretežno ga koriste i popularan je među sportistima zbog brzog dejstva na oporavak misićnog vlakna. Mišić je tkivo koje služi da transformiše hemijsku energiju u mehanički rad. Tako nastaje sila koja je potrebna za pokretanje ljudskog tela. Osnovno svojstvo mišića je kontrakcija a takodje i fleksibinost. Ukoliko je narušeno nešto od ovih svojstva dolazi do upale mišićnog tkiva a u nekim slučajevima i do povrede mišićnog vlakna.Deep muscles detox  terapija vrši oporavak mišićnog tkiva na jako brz a delotvoran način a što je najbitnije ova terapija ne spada u agresivne metode oporavka.

Kako se radi tretman?

Tretman se radi na taj način sto se na telo nanese specijalna formula prirodnih ulja, koja utiču direktno na nagomilane laktate. Preparati koji se koriste su pravljeni isključivo za reakciju na tkivo mišića i ne deluju ni na jedno drugo tkivo. Zbog toga samom terapijom mora da upravlja stručno obučeno osoblje za rad sa preparatima kao i sa bitnim znanjem o strukturi, delovanju kao funkciji samom mišića.

Kako deluje tretman?

Sam tretman je jako interesantan I prilično atraktivan zbog same reakcije preparata sa upaljenim mišićima. Hemijska reakcija koja se javlja na mestima gde se javlja problem u mišiću sa preparatima je prilično burna , te kada dodje do direktnog kontakta javlja se isparavanje iz tela (dim). Kao sto smo napomenuli sam tretman izgleda prilično atraktivno a oporavak je zasiguran.

 

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da polaznik odluči da upiše studije na smeru Estetičar-Kozmetičar ili Wellness i Spa terapeut, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

U slučaju da ste zainteresovani, pogledajte iskustva naših dosadašnjih studenata klikom ovde. 

Ukoliko niste iz Beograda, Akademija nudi smeštaj za polaznike kurseva i studente. Uslove smeštaja pogledajte klikom ovde.

Akademski kurs deep muscles detox obuhvata 16 časova, a plan obuke obuhvata:

  • šta je deep muscule detox i odakle potiče
  • anatomija velikih mišićnih grupa
  • šta je i kako nastaje mlečna kiselina
  • preparati i njihovo dejstvo
  • tehnike izvođenja deep muscule detox
  • ostale tehnike kao pomoć u izvođenju deep muscule detox tretmana

Pogledajte datum početka i raspored održavanja kursa